Het Kabinet


 « Elke passie spreekt zijn eigen taal. » (Nicolas Boileau)

Ons kabinet is sinds 2003 lid van het Instituut van Accountants en de Belastingconsulenten en is sinds 1995 actief in de sector.
Onze centrale ligging in het hart van Brussel, en meer bepaald op een boogscheut van de Europese instellingen, weerspiegelt onze aandacht voor de toekomstige socio-economische uitdagingen en onze snelle reactie daarop.
Deze uitdagingen van vandaag en morgen belangen ook u aan.

Daarom is onze doelstelling duidelijk gedefinieerd:
“Een kwalitatieve dienstverlening verzekeren om goed bestuur en het voortbestaan van uw activiteit te versterken”.

Binnen deze benadering streven wij naar:
Een samenwerking op lange termijn voor een volledige en gepersonaliseerde aanpak”.

Daarom geven wij de voorkeur aan een goede communicatie en regelmatige contacten. Pas als we uw wensen en plannen kennen, kunnen we u zo goed mogelijk bijstaan.
Het boekhoudrecht vereist dat uw boekhouding een getrouw beeld geeft van uw vennootschap. De combinatie van de vertrouwensrelatie die we samen zullen ontwikkelen, de regelmatige communicatie en onze knowhow zal ons toelaten deze doelstelling te verwezenlijken.
We zijn er ons natuurlijk van bewust dat dit niet meteen het meest geliefkoosde aspect is van uw bedrijfsvoering. Daarom zijn wij er om u bij te staan, vanaf de oprichting van uw bedrijf, en met naleving van uw nationale en internationale fiscale verplichtingen.